game nieuws Log in

Fallout 76 | Pixel Vault

In een verklaring aan Eurogamer heeft Bethesda laten weten enkele accounts tijdelijk te bannen. Er zijn namelijk spelers geweest die de ontwikkelaarsruimte hebben weten te betreden, terwijl dit natuurlijk niet mocht. Hierbij hebben zij meerdere voorwerpen meegenomen.

Volgens de studio zijn er meerdere ruimtes bezocht die voor het publiek niet bedoeld zijn. De accounts van de spelers die deze ruimte hebben bezocht, krijgen te maken met een tijdelijke ban. Wanneer deze ban weer opgeheven wordt, is nog niet bekendgemaakt. Ook geeft de studio aan dat spelers die op deze plekken zijn geweest zich moeten melden bij het support-team van Bethesda.

Vorige week werd bekendgemaakt dat meerdere spelers onuitgebrachte spullen uit de ruimtes hebben meegenomen. Deze spullen werden vervolgens aangeboden op eBay of overgebracht naar andere accounts. Onder de voorwerpen zat ook een menselijke npc genaamd Wobby. Momenteel zitten er echter nog geen menselijke npc’s in de game.

Eerder werd er al gesproken over bans als reactie op de inbraak. Deze zijn nu dus door het bedrijf bevestigd. Of de ruimtes nu beter beschermd zijn, is niet bekend.Meer weten:

Lees hier al het Fallout 76 nieuws >>

Bron:

Tags:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *