Belangrijke update voor Stardew Valley in 2018

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Belangrijke update voor Stardew Valley in 2018

De maker van Stardew Valley werkt momenteel aan een grote update voor de game. In de update zal een aantal nieuwe features toegevoegd worden.

Eric Barone, de bedenker achter de indiegame Stardew Valley, werkt op het moment hard aan een grootschalige update voor deze game. De update gaat ondere andere nieuwe verhalende elementen toevoegen.

Zo komt er in het nieuwe jaar de mogelijkheid met meerdere personen te spelen in de multiplayermodus. Daarnaast is het bekendgemaakt dat er in de winter een nieuw evenement komt in een dorpje. Ook gaan er speciale nieuwe evenementen rondom bepaalde inwoners plaatsvinden. Naast deze nieuwe features worden ook nieuwe decoraties voor buiten het huis toegevoegd. Tijdens het winterseizoen wordt het mogelijk om een nieuwe soort collectie te bewonderen. Tot slot kunnen gekozen beroepen na de update teruggedraaid worden.

Wanneer de update precies wordt uitgebracht, is nog niet bekend. Wel is het bekend dat deze update gratis te verkrijgen zal zijn en dat deze eerst naar de pc, Mac en Linux komt, voordat deze naar de consoles wordt gebracht.