Log in

Tijdens PAX heeft Hideki Kamiya door laten schemeren dat hij geïnteresseerd zou zijn om games te ontwikkelen voor de 3DS. Het zouden nieuwe games worden voor bestaande franchises, zij het in een volledig ander jasje.

De Amerikaanse website Siliconera wist de fameuze game director te strikken voor een interview, en daarin vertelde hij dat sinds zijn het werk aan The Wonderful 101 erop zit, hij zich wil gaan focussen op nieuwe projecten. Gezien de goede relatie met Nintendo wil hij op de 3DS nieuwe wendingen nemen met bestaande series.

“Als ik de kans zou krijgen, zou ik graag een spin-off maken met Jeanne uit Bayonetta. Iets kleiners, iets portable, iets wat je in korte beurten kan spelen. Waar ze een geschiedenisdocent is en alle leuke dingen die uit zo’n situatie voort kunnen komen”.

Ook zei hij: “Als ik er mee weg kon komen, zou ik ook graag een spin-off willen maken op Okami. De game zou dan ook op een kleinere schaal zijn. Je zou niet de wereld hoeven te redden, maar liever gericht op het feetje Issun”.

Ondanks de “matige” sales van het eerste deel van Bayonetta, lijkt het dus erop dat we haar niet hoeven te missen, want dit kwam al vlug na het feit dat Hideki Kamiya liet weten via Twitter dat als Bayonetta 2 het goed doet op de Wii U, de kans bestaat dat deel 3 niet uitgesloten is.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie