Battlefront details gelekt dankzij release alpha

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Battlefront details gelekt dankzij release alpha

De langverwachte alpha voor Star Wars: Battlefront zal later vandaag beginnen en de mensen die toegang tot de software hebben, zijn door de code gegaan. In die code zijn een boel zaken te vinden die wellicht nog niet naar buiten mochten.

Het selecte groepje spelers dat het voorrecht heeft om de Star Wars Battlefront alpha te spelen heeft de client online laten lekken. Spelers met meer verstand van het neuzen door de code zijn op een aantal interessante feitjes gestuit. De alpha zal bestaan uit zowel een multiplayer als missies. De multiplayer-mode zal alleen bestaan uit het Hoth-level en de Mission-mode zal zich afspelen op Tatooine. Die laatste zal twee verschillende versies krijgen afhankelijk van het tijdstip dat je de game speelt.

Wapens en schepen zijn ook tussen de code gevonden. Wapens zoals de E11, DH17, DLT19, A280 en de T21 zullen alleen de fans iets zeggen. Er zijn meer wapens gevonden waarvan een aantal specifiek voor bepaalde personages zullen zijn, waaronder de EE3 voor Boba Fett. Voor de schepen is er code voor de X-Wing gevonden, TIE Fighter, Lambda Shuttle, Y-Wing, TIE-Bomber, Corellian Corvette, AT-ST, AT-AT, TIE Interceptor en meer.

Er was tussen de code geen spoor van een server browser, alleen maar een matchmaking systeem. Het kan zijn dat dit alleen het geval is voor de alpha en dat dit zal veranderen wanneer Battlefront uitkomt.