game nieuws Log in

Battlefield V | Pixel Vault

Hoewel Battlefield V pas verschijnt op 19 oktober kwamen we al veel de weten over de titel. Zo kregen we afgelopen week de Rotterdam-map te zien en kregen we gisteren meer informatie over de open bèta. Vandaag doen de makers hier nog een schepje bovenop. Ze stellen namelijk de Company uitgebreid voor.

Dankzij het Company-systeem kunnen spelers hun eigen team van soldaten samenstellen en hun persoonlijke verzameling wapens en voertuigen aanleggen. Daarnaast komen er in dit nieuwe systeem ook veel personalisatie-opties. Zo kun je zelf bepalen hoe je wapens aanvoelen, hoe sterk ze zijn en hoe ze eruit zien. Naast wapens kun je ook bepalen hoe je soldaten en voertuigen eruit zien.

Door deze nieuwe manier van samenspelen konden de makers ook sleutelen aan de klassen. Zo kreeg de vroegere Scout-klasse de naam Recon. Naast de kleine aanpassingen zijn we met deze rol nog steeds de sluipschutter en verkenner. Een tweede rol die terugkeert is de Assault-rol. Deze rol is verantwoordelijk voor de kills. De Medics daarentegen krijgen nog meer opties om hun teamgenoten in leven te houden. Als laatste zijn de Supports aan de beurt. Naast ondersteunen staan zij in voor het bouwen van dekkingsplaatsen. Op deze manier zorgen zij voor een eerlijker gevecht.

Hoe deze titel speelt, lezen jullie in de Hands-On van Kevin. Andere details over deze game lees je in ons aankondigingsartikel.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *