Log in

Battlefield 4 uitgever Electronic Arts melde deze week dat de huidige statistieken kunnen worden opgevraagd op de next-gen consoles. Eind juli meldde de makers van de Fifa en Madden games al dat het bij deze franchises mogelijk zou zijn. Na eerdere geruchten is vastgesteld dat ook Battlefield 4 deze functie zal ondersteunen.

De transfer is een eenmalige verbinding tussen twee verschillende generaties consoles. Door deze verbinding houd de speler zijn huidige statistieken op de volgende generatie consoles. Wel moet de speler de twee games afzonderlijk kopen en zullen de statistieken na het overbrengen verwijderd worden van de huidige console. Vooralsnog is het niet mogelijk om een soortgelijke handeling uit te voeren met de PC versie van het spel.

“Het maakt niet uit of je speelt op de Xbox 360 of op de PlayStation 3, we willen er voor zorgen dat de overgang naar een nieuwe generatie consoles vloeiend gaat. Daarom melden we vandaag aan de trouwe Battlefield gemeenschap dat alle tijd en moeite die in het bouwen van goede Battlefield 4 statistieken gaat deze over zullen kunnen worden genomen wanneer je van de Xbox 360 overstapt naar de Xbox One en van de PlayStation 3 naar de PlayStation 4”, aldus ontwikkelaar DICE op de officiele Battlefield weblog.

 Tags:

Lees verder:

Geef een reactie