Log in

Electronic Arts en DICE hebben afgelopen weekend bekendgemaakt dat de Battlefield 4 bèta begin oktober zal beginnen. Begin oktober zal er zowel een open als gesloten bèta plaatsvinden, maar wat de verschillen zijn tussen de twee is nog onduidelijk.

De open bèta, waar in principe iedereen aan deel kan nemen, zal beginnen op 1 oktober voor zowel PC als de PlayStation 3 en Xbox 360. Spelers mogen in de bèta aan de slag op de Siege of Shanghai-map in de populaire Conquest-modus. Dit is hetzelfde level als dat speelbaar was tijdens de E3 in juni.

Daarnaast spreekt Electronic Arts in haar bèta F.A.Q. over een exclusieve bèta voor spelers die over Battlefield Premium beschikken, de special edition van Medal of Honor: Warfighter hebben gekocht, of de Digital Deluxe-editie van Battlefield 4 digitaal hebben gereserveerd. Wat het verschil is met de open bèta is momenteel nog niet bekend, maar mogelijk zal hier een extra map in beschikbaar zijn. Wanneer deze bèta zal beginnen is momenteel nog onduidelijk, maar ook dit zal naar alle waarschijnlijkheid begin oktober zijn.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie