Battlefield 1 winter-update aangekondigd via livestream

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Battlefield 1 winter-update aangekondigd via livestream

Eerder werd er al bekendgemaakt dat er een winter-update voor Battlefield 1 aan zat te komen. Nu heeft Electronic Arts laten weten vanavond een livestream uit te zenden. Vermoedelijk wordt er in deze livestream meer informatie gegeven over de inhoud van de winter-update.

Vorige week kwam Electronic Arts al naar buiten met info over een winter-update. Vandaag vindt er een livestream plaats die deze update mogelijk verder zal specificeren. De livestream voor bewoners van ons kikkerlandje en andere landen in onze tijdzone vindt plaats om 22.00 uur. Waar de stream te volgen is, is niet helemaal duidelijk. De Twitch-account van Battlefield is echter een reële optie.

Naast de komende update zijn er ook extra uitbreidingen aangekondigd. De eerste uitbreiding van deze first-person shooter die afgelopen oktober uitkwam, staat gepland voor een release voor volgende maand. Deze draagt de naam “They Shall Not Pass”. Bij deze uitbreiding worden er nieuwe wapens, maps en items toegevoegd. Ook verschijnt er een nieuwe modus.