Battlefield 1 voorzien van grote patch en nieuwe map

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Battlefield 1 voorzien van grote patch en nieuwe map

Vandaag is er een nieuwe patch voor Battlefield 1 online gekomen. Niet alleen worden er met de komst van patch 1.05 heel wat bestaande problemen gladgestreken, er worden ook nieuwe mogelijkheden, een nieuw wapen en een (gratis) nieuwe map aan de game toegevoegd.

Elke Battlefield 1-speler met een Season Pass kan vanaf vandaag aan de slag met de nieuwe map genaamd Giant’s Shadow. De uitbreiding, die vanaf 20 december voor iedere BF1-speler gratis beschikbaar zal zijn, speelt zich af rondom de spoorweg tussen Cateau en Wassingy in het Frankrijk van 1918. Naast een nieuw decor waarin de resten van een neergeschoten zeppelin de achtergrond vullen, wordt de strijd verder uitgebreid met de komst van een nieuw wapen binnen de Support-klasse: de Grenade Crossbow.

Een andere toevoeging die door DICE is gedaan, is de Spectator-modus. Die laat je de actie van een al gestarte sessie bekijken terwijl je het oorlogsgeweld vanuit verschillende camerastandpunten volgt. Een ander nieuwigheid die de patch met zich meebrengt, is een nieuwe Custom Game-modus genaamd Standard Issue Rifles, die voor een meer authentieke ervaring en verschillende balanswijzigingen op het gebied van wapens,voertuigen en de bewegingen van de speler moet zorgen.

Voor de volledige lijst met aanpassingen kun je hier terecht.