Log in

Battalion 1944 | Pixel Vault

De Tweede Wereldoorlog-shooter Battalion 1944 is vanaf 1 februari beschikbaar via Steam Early Access. Dat heeft uitgever Square Enix vandaag bekendgemaakt. De Early Access-versie van de game zal in totaal zes verschillende modi bevatten. Ontwikkelaar Bulkhead Interactive heeft echter nog niet laten weten welke dit zijn.

Pc-gamers die geïnteresseerd zijn in Batallion 1944 kunnen de Early Access-versie vanaf 1 februari aanschaffen voor vijftien euro. Ook is het mogelijk je in te schrijven voor de bèta, die vanaf 19 januari plaatsvindt. Mensen die via Kickstarter geld hebben geïnvesteerd in de titel krijgen automatisch toegang tot de bèta. De volledige versie van de game moet uiteindelijk ook voor PlayStation 4 en Xbox One uitkomen.

Battalion 1944 haalde in 2016 in drie dagen zijn Kickstarter-doel van 113.000 dollar. De game wist uiteindelijk omgerekend meer dan 400.000 euro binnen te halen. Het idee van een multiplayer shooter zonder progressiesystemen en met een setting in de Tweede Wereldoorlog sprake duidelijk veel gamers aan. Bulkhead Interactive gaf aan klaar te zijn met shooters van grote ontwikkelaars en met Batallion 1944 inspiratie op te doen uit de Medal of Honor- en oude Call of Duty-games.


Bron:

Tags:

Lees verder:

Geef een reactie