game nieuws Log in

De volledige voice-cast voor Batman: Arkham Knight is bekendgemaakt en er zitten een aantal bekende gezichten tussen. Naast oudgedienden zoals Kevin Conroy en Tara Strong, zal Batman: Arkham Knight ook een scheutje Breaking Bad, Twilight en zelfs Lord of the Rings krijgen.

Door het lijstje van alle acteurs die hun stem verlenen in de aankomende Batman: Arkham Knight krijgt de game wat meer kleur. De meest opvallende nieuwkomer is zonder twijfel Jonathan Banks, die een grote impact maakte als Mike Ehrmantraut in de hit-serie Breaking Bad. Momenteel speelt hij dezelfde rol in de spin-off serie Better Call Saul. Hij zal de stem van Commissioner James Gordon inspreken. John Noble zal de stem inspreken van Scarecrow. Hij is waarschijnlijk het meest bekend als Denethor, de vader van Faramir in Lord of the Rings: Return of the King, die, terwijl hij in brand stond, een behoorlijk sprintje wist te trekken om daarna een vrije val te maken in Gondor.

Verder is er nog Ashley Greene (Alice uit de Twilight-films) als Barbara Gordon/Batgirl en Scott Porter (Friday Night Lights) als Nightwing.

Hoewel Mark Hamill altijd gemist zal worden als misschien wel de perfecte Joker, zal Kevin Conroy wederkeren als de Dark Knight. Tara Strong zal opnieuw in de huid kruipen van Harley Quinn, Nolan North keert terug als The Penguin en Troy Baker zal opnieuw de stem van Two-Face vertolken.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *