gamenieuws Log in

Phil Spencer | Pixel Vault

Epic Games heeft aangekondigd dat Fortnite cross-play-ondersteuning krijgt tussen Xbox One, pc, Mac en smartphones. Xbox-baas Phil Spencer heeft nu laten weten dat hij ook graag deze cross-play wil tussen Xbox One en PlayStation 4.

Vorige week werd aangekondigd dat Fortnite Battle Royale naar smartphones komt en dat er volledige cross-play-functionaliteit gaat komen voor pc en PlayStation 4. Er werd toen ook aangekondigd dat de Xbox One cross-play krijgt. De functionaliteit is er echter niet tussen de PlayStation 4 en Xbox One.

Nu heeft ook de baas van Xbox, Phil Spencer, zich gemengd in de discussie. Nadat hem via Twitter werd gevraagd naar de mogelijkheid om samen met PlayStation 4-spelers Fortnite te spelen, reageerde hij met maar twee woorden.

 

Dit is niet de eerste keer dat cross-play tussen de Xbox One en PlayStation 4 ter sprake is gekomen. Eerder kwam het onderwerp ook ter sprake toen Minecraft en Rocket League cross-play kregen. Ook toen werd duidelijk dat het niet mogelijk was tussen PlayStation 4 en Xbox One.

In het verleden is al gebleken dat cross-play tussen Xbox One en PlayStation 4 wel mogelijk is. Destijds lieten Fortnite-spelers via Reddit weten dat een Xbox One-speler samen met een PlayStation 4-speler in een match zat.


Bron:

Tags:

Lees verder:

Geef een reactie