Augustus-update is start van Summer of Gears voor Gears of War 4

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Augustus-update is start van Summer of Gears voor Gears of War 4

Gears of War 4 belooft een interessante zomer in hun blogpost over de update van augustus. Er komen twee nieuwe maps uit en ook worden de huidige maps iets aangepast als reactie op community feedback. Verder spreekt de ontwikkelaar over nieuwe evenementen.

De ontwikkelaar van Gears of War 4, The Coalition, heeft in een blogpost meer informatie gedeeld over de update die deze maand gepubliceerd wordt. Er wordt bekendgemaakt dat er twee nieuwe maps uitkomen. Dit zijn Forge Blitz, een complexe map met gevaarlijke omgevingen, en Canals, een map die al bekend was van eerdere Gears of War-games.

Buiten deze nieuwe maps zijn er veranderingen toegebracht aan de maps Diner, Impact, The Slab en Lift. Deze aanpassingen zijn geïnspireerd door de feedback die de community de afgelopen maanden gegeven heeft.

Tot slot is, volgens The Coalition, augustus de start van de Summer of Gears. Gedurende de hele maand augustus krijg je als speler elke dag bij de eerste overwinning 500 credits. Verder is er op 18 augustus een nieuw Horde-evenement en is er op 25 augustus een one-shot-one-kill-evenement op de nieuwe map Canals.