game nieuws Log in

Persona Q2 teaser | Pixel Vault

De Japanse ontwikkelaar en uitgever Atlus heeft vandaag een drietal nieuwe Persona spin-offs aangekondigd. De studio komt met twee nieuwe Persona Dancing-games en een vervolg op Persona Q.

Atlus publiceerde vandaag twee trailers voor de nieuwe Persona Dancing-games, gebaseerd op het derde en vijfde deel uit de serie. Zowel Persona 3: Dancing Moon Night als Persona 5: Dancing Star Night zullen hun respectievelijke hoofdpersonages bevatten zo blijkt uit de eerste beelden.

Beide games moeten in het voorjaar van 2018 in Japan verschijnen. Of de games ook naar het westen komen, is de vraag. Het origineel deed dat wel, waarvan je onze recensie hier leest. Beide games worden door het team achter het origineel ontwikkeld. De eerste beelden zijn hieronder te bekijken.

Daarnaast kondigde Atlus ook een sequel op Persona Q aan, met de simpele naam Persona Q2. Details hierover zijn nog erg schaars, maar als we de afbeelding van de teaser-website mogen geloven, zal deze game ook gebaseerd zijn op Persona 5.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *