game nieuws Log in

Het mag haast geen verrassing genoemd worden: ook Assassin’s Creed Unity krijgt een season pass. Het digitale ticket voegt zo’n acht uur aan nieuwe content toe, waaronder een stand-alone sidescrolling 2,5D-game gemaakt door een andere studio.

De 2,5D sidescroller genaamd Assassin’s Creed Chronicles: China wordt gemaakt door Climax Studios en zal zich, zoals de naam al doet vermoeden, afspelen in China. De speler zal de rol aannemen van de vrouwelijke assassin Shao Jun die in opleiding is geweest onder niemand anders dan Ezio Auditore uit het tweede deel van de serie. Ondanks de tweedimensionale beweegvrijheid ligt de nadruk nog altijd op stealth en parcours.

Uiteraard voegt de season pass ook genoeg content toe aan Unity zelf. In Parijs kunnen spelers aan de slag met drie nieuwe missies, die ook zo’n dertig nieuwe wapens, outfits en andere items met zich mee brengen. Ook is er een hele nieuwe verhaallijn die zich afspeelt na het eind van de game. Arno vertrekt daarin naar het mysterieuze dorpje Saint Denis, waar diverse oude Franse koningen begraven liggen.

De season pass zal dertig euro gaan kosten en alle content ervan moet begin 2015 verschijnen. Ubisoft heeft ook een bijbehorende trailer gelanceerd welke je hieronder kunt bekijken.Meer weten:

Lees hier al het Assassin's Creed Unity nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *