Assassin’s Creed Origins krijgt zesdaagse expositie in Utrecht

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Assassin’s Creed Origins krijgt zesdaagse expositie in Utrecht

Liefhebbers van Assassin’s Creed opgelet: ter ere van het tienjarige bestaan van de serie zal op maandagavond 23 oktober een bijzondere expositie worden geopend in de stationshal van Utrecht Centraal. Bezoekers kunnen hier terecht vanaf dinsdag 24 oktober tot en met zondag 29 oktober. Waan jezelf in het Oude Egypte en laat je inspireren door de rijke en bloederige geschiedenis van Assassin’s Creed.

Game Mania en Ubisoft werken samen om ons het decor te tonen van het nieuwste deel in de Assassin’s Creed-serie, Assassin’s Creed Origins, die vanaf 27 oktober verkrijgbaar is voor Xbox One, PlayStation 4 en Windows. Tijdens de expositie zul je belangrijke voorwerpen uit de serie van dichtbij kunnen bewonderen, zoals kostuums, standbeelden en rekwisieten. Maar wat nog veel leuker is, is dat bezoekers de kans krijgen om iconische momenten uit de franchise mee te maken. Je kunt bijvoorbeeld in de beroemde hooibaal springen en op de troon van Cleopatra zitten voor een foto. Wie daarna nog steeds geen genoeg van Assassin’s Creed heeft, zal ook nog exclusieve merchandise kunnen kopen.

Vanaf 27 oktober treden we in de voetsporen van Bayek of Siwa en ontdekken we welke geheimen en gevaren er in de woestijnen, oases en piramides van het Oude Egypte op de loer liggen. Wie nieuwsgierig is, kan hier alvast onze preview lezen.