Log in

Na de lek van vorige week is het nu officieel. De PlayStation Vita exclusieve titel Assassin’s Creed: Liberation zal in 2014 verschijnen met nieuwe exclusieve content voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

Assassin’s Creed: Liberation verscheen eind 2012 op de PlayStation Vita als zuster game voor de langverwachte en groter opgezette Assassin’s Creed 3. Het maakte gebruik van de touch controls van het systeem; een aantal puzzels in de game waren helemaal gericht op de back touchpad. Logischerwijs zullen die Vita specifieke puzzels en gameplay elementen verwijderd worden voor de HD versies van de game. Je hoeft echter niet bang te zijn dat je een mindere versie kan verwachten. In plaats van de verwijderde Vita porties zal de HD versie 15 nieuwe missies krijgen en een aantal bestaande missies zullen aangepast worden.

Verder zal de game gebruik maken van de krachtigere hardware, waardoor verbeteringen komen in de audio, kunstmatige intelligentie van de personages en zullen de graphics zoals de gezicht- en spraak animaties verbeterd worden tot op het niveau van Assassin’s Creed 3.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie