game nieuws Log in

Apex Legends The Wild Frontier Octane

Respawn Entertainment kondigde kort na de release van Apex Legends aan dat er dit jaar meerdere nieuwe grote content updates komen, waarvan het eerste pakket (season 1) gepland stond voor maart. Het bleef lang stil, maar vanaf 19 maart is het zover, dan kunnen we los met Apex Legends – The Wild Frontier. Nieuwe Legends, wapens en speciale evenementen maken hun opwachting.

De belangrijkste toevoeging van de update is de nieuwe speelbare Legend Octane. Dit figuur heeft bionische benen, waardoor hij snel kan rennen met zijn ability. Met zijn Ultimate kan hij launch pads neerleggen, waardoor alle spelers in een squad grote afstanden door de lucht kunnen afleggen. Dit is handig om de vijand letterlijk te bespringen of om uit een penibele situatie te geraken.

Respawn Entertainment introduceert in The Wild Frontier ook de Battle Pass, waarmee extra, exclusieve cosmetische beloningen vrijgespeeld kunnen worden. Deze Battle Pass kan gekocht worden met de ingame Apex Coins, die je kunt kopen via microtransacties. Het is niet duidelijk of Octane bij de Battle Pas zit inbegrepen of dat je deze eerst moet kopen of vrijspelen, net als Caustic en Mirage.

De Battle Pass komt in twee prijsklassen, de eerste is 950 Apex Coins, wat omgerekend ongeveer 9,50 euro is. De tweede variant kost 2800 Apex Coins, wat omgerekend ongeveer 25 euro is. De duurdere variant heeft als voordeel dat je de aparte levels van de Battle Pass meteen vrijspeelt, terwijl je in de goedkopere versie zelf moet levelen.

De ontwikkelaar benadrukt dat Apex Legends gewoon free-to-play blijft en je de hele game kunt spelen zonder te hoeven betalen. De extra beloningen uit de Battle Pass zijn enkel cosmetisch.

Het is nog niet bekend of er ook meteen nieuwe wapens in de update zitten, maar volgens deĀ roadmap die in februari werd gedeeld, moeten deze ook snel komen. Er blijven dus nog wel wat vraagtekens over na het bericht van Respawn Entertainment, maar dit zal allemaal snel duidelijk worden, want de update gaat op 19 maart live.

Onze review van Apex Legends lees je hier.Meer weten:

Lees hier al het Apex Legends nieuws >>

Bron:

Tags:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *