game nieuws Log in

Anthem | Pixel Vault

Met Anthem heeft EA zijn kansen gewaagd met een loot-shooter live service. Hoewel niet iedereen blij is met de nieuwste titel van Bioware, heeft de game een relatief goede ontvangst meegemaakt en zat het technisch allemaal in orde. Toch is Bioware niet klaar met werken aan Anthem en heeft het aantal patches in de planning staan.

In een Reddit post gericht op Anthem is aangegeven dat er een aantal inhoudelijke patches aankomen. Deze patches brengen veranderingen aan hoe Masterwork level wapens interacties geven met wapens op je Javelin. Bioware heeft deze stap gemaakt nadat het veel feedback heeft ontvangen van spelers die keer op keer Masterwork level wapens moeten grinden voordat ze een nuttig effect in handen hadden.

Een van de grootste veranderingen zorgt ervoor dat de “inscription” van een wapen niet langer een willekeurig effect geeft dat ook kan slaan op een ander wapen. Het systeem werkt nu zo, dat een “inscription” enkel kan betrekken tot het wapen waar de perk aan vast hangt of het heeft betrekking tot een stat van een Javelin. Daarnaast worden de willekeurige pools waar de “inscriptions” uit worden getrokken op nieuw ontworpen. Hierdoor moet er een kleinere variantie zijn, waardoor de masterwork level wapens vaker lucratief in gebruik moeten zijn. De veranderingen worden als het goed is doorgevoerd op 1 maart.Meer weten:

Lees hier al het Anthem nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *