Log in

De Amsterdamse studio Vanguard Games, bekend van onder andere Gattling Gears, werkt aan Halo: Spartan Assault. Dit maakte Microsoft vandaag bekend. De game zal in juli exclusief voor Windows 8 en Windows Phone 8 verschijnen.

Halo: Spartan Assault zal, in tegenstelling tot andere delen, gespeeld worden vanuit een topdown-perspectief. Dit omdat de game is gemaakt om op een touchscreen te spelen en een first-person perspectief simpelweg niet zou werken. Om de game goed binnen het Halo-universum te laten passen, werkt de ontwikkelaar samen met Mircosoft’s 343 Industries, ontikkelaar van Halo 4.

Halo: Spartan Assault zal zich afspelen tussen Halo 3 en Halo 4 en zal dus niet met Master Chief worden gespeeld. In plaats daarvan stapt de speler in de schoenen van Spartan Davis of Commander Sarah Palmer, bevelhebber van de Spartan Ops uit Halo 4. De game zal zich in totaal over 25 missies afspelen en zal 7 dollar kosten. Een Europese prijs is nog niet bekend, maar het is wel bekend dat de game in juli zal verschijnen voor Windows 8 en Windows Phone 8.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie