Amiibo-ondersteuning voor NBA 2K18 op de Switch

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Amiibo-ondersteuning voor NBA 2K18 op de Switch

Zoals voor veel sport-games staat ook voor basketbal-serie NBA het jaarlijkse nieuwe deel te verschijnen. Met NBA 2K18 om de hoek zijn er een aantal nieuwe details vrijgegeven voor de Nintendo Switch-versie van de game. Zo zal de Switch-versie qua inhoud identiek zijn aan de PlayStation 4- en Xbox One-versie van de game. Bovendien zal de Switch-versie voorzien zijn van Amiibo-ondersteuning.

Net als FIFA maakt ook NBA dit najaar zijn debuut op de Nintendo Switch. In tegenstelling tot FIFA 18 bevat de Switch-versie van NBA 2K18 wel dezelfde modi als de andere versies. Waar FIFA het op de Switch moet doen zonder singleplayer modus The Journey, komt NBA op de Switch compleet met modi als MyGM team-management, MyLeague, MyCareer en de story mode van de game.

NBA 2K18 op de Nintendo Switch bevat naast de standaard modi ook nog een unieke feature: Amiibo-ondersteuning. Wat de Amiibo ondersteuning precies in gaat houden en of er speciale NBA-Amiibo’s gaan komen, is op dit moment nog niet bekend. NBA 2K18 verschijnt op 19 september voor de pc, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.