game nieuws Log in

Meer dan 17 jaar geleden bracht Ensemble Studios het zeer succesvolle tweede deel van Age of Empires uit. De HD-versie van de game krijgt nu opnieuw een uitbreiding, met vier nieuwe beschavingen om mee te spelen. Rise of the Rajas is de derde uitbreiding voor Age of Empires II HD Edition.

Rise of the Rajas is de nieuwe aankomende uitbreiding voor Age of Empires II HD Edition. Je kunt in deze uitbreiding spelen met vier nieuwe Aziatische volkeren. De Birmese, Khmer, Vietnamese en Maleisische beschavingen zijn in de game opgenomen, wat voornamelijk meer olifanten op het speelveld gaat betekenen.

age-of-empires-rise-of-the-rajas

 

Het team van Forgotten Empires is de maker van de gelijknamige mod voor Age of Empires II. Ze brachten naast een bulk aan nieuwe beschavingen ook een aantal verbeteringen naar de game, waaronder hogere resoluties voor moderne systemen. Vanuit dit fan-project is van de mod uiteindelijk een echte uitbreiding gemaakt voor de HD-versie van AOE II.

In deze serie kwam als eerste Forgotten Empires als officiële uitbreiding, enige tijd daarna The African Kingdoms en nu kunnen we binnenkort aan de slag met Rise of the Rajas. De nieuwe uitbreiding is vanaf 19 december te koop op Steam. Uiteraard heb je de Age of Empires II HD Edition nodig om de DLC te kunnen spelen.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *