Log in

Sony meldde aan TechRadar dat er naar schatting 1% of minder PlayStation 4 consoles met fouten zijn uitgegeven vanaf de release. Eerder zei de electronica magnaat nog dat de verwachting rond de 0.4% zou liggen.

“Er zijn verschillende problemen gemeld, wat ons doet geloven dat er niet een enkel probleem is dat een groter aantal PlayStation 4 consoles kan raken”, aldus Sony. “We hebben ook begrepen dat er een aantal units beschadigd zijn geraakt bij het vervoer. Het aantal getroffen PS4 systemen is minder dan 1 procent, wat slechts een klein percentage van het totale aantal verscheepte eenheden tot dit moment is en het is nog binnen de verwachting voor nieuwe producten. We begrijpen de frustratie van de consumenten die een probleem hebben gehad en proberen samen met hun en onze retail partners om issues en vragen te beantwoorden en de geraakte modellen om te ruilen”.

Origineel melde Sony dat ongeveer 0,4 procent van de eenheden gerapporteerd waren als foutief door gebruikers die een vroege versie van de console hadden gekregen. In een statement tegenover Polygon zei het bedrijf; “Een handvol mensen hebben aangegeven problemen te hebben met hun PlayStation 4. Dit is binnen onze verwachting bij de introductie van een nieuw product en het grootste gedeelte van de feedback over de PlayStation 4 is overweldigend positief. We houden alles nauwlettend in de gaten voor bijkomende rapporten maar we denken dat dit geïsoleerde incidenten zullen zijn en dat we goed onderweg zijn naar een geweldige wereldwijde lancering”.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie