Log in

Tijdens QuakeCon dit jaar vertelde hoofd van PR en marketing Pete Hines van Bethesda in een interview aan Polygon dat de geplande releases niet uit zullen komen op de Nintendo Wii U. Het zal in dit geval onder andere gaan om titels als The Elder Scrolls: Online, Wolfenstein: The New Order en The Evil Within. Over toekomstige releases op de Wii U kon Hines nog niets zeggen.

“Geen van de games die nu in productie zijn zullen uitkomen op de Wii U” aldus Hines. “Het is gegarandeerd dat geen van deze spellen naar de Wii U zullen komen. Zullen toekomstige spellen wel voor de Wii U ontwikkeld worden? Dat kan ik nog niet zeggen, op korte termijn staat het in ieder geval nog niet op onze radar”

Net als een geplande release van The Elder Scrolls: Online op de Xbox 360 zal door de gebruikte hardware de game niet ontwikkeld worden voor deze consoles. “Het was gewoon niet mogelijk” vertelde Hines over de beslissing. “We willen de games maken die we willen maken, op de platformen die ze kunnen afspelen zoals ze ontwikkeld zijn”.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie