game nieuws Log in

Van de duizenden fanatiekelingen op de Tokyo Game Show en op PAX Prime die in de rij hebben gestaan om From Software’s nieuwe game Bloodborne te spelen, wisten er uiteindelijk maar 60 de demo uit te spelen. De rest kwam vroegtijdig in een digitaal graf te liggen.

Vergelijkingen met de Souls-serie werden gelijk gemaakt na de aankondiging van From Software’s nieuwe titel: Bloodborne. Nu dat de game op een aantal noemenswaardige plekken heeft gestaan waar fans gratis en voor niks vermoord kunnen worden, komt de producent van de game, Masaaki Yamagiwa, met een leuke statistiek. Op PAX Prime hebben ongeveer 3500 mensen de demo gespeeld en hebben maar 20 van hun de “Cleric Beast”, de eindbaas van de demo, weten te verslaan. Op de Tokyo Game Show was het niet veel anders; van de 1250 personen wisten 40 man de eindbaas van de demo te verslaan.

Dit verteld ons niet alleen dat de Japanners in verhouding nog steeds betere gamers zijn, maar ook dat de game de trademark moeilijkheidsgraad van de Souls-serie heeft geadopteerd. Van de videobeelden is te zien dat de game actiever is en ook een actievere rol van de speler verlangt. Dit vertaald gelukkig(?) niet in een makkelijkere game voor de mensen die op zoek zijn naar een uitdaging.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *