game nieuws Log in

Gezien de geremasterde BioShock-games al enkele dagen te spelen zijn, is het niet geheel onverwacht dat de eerste vormen van feedback bij 2K zijn binnengekomen. Vooral de pc-versie lijkt nog niet helemaal lekker te lopen. Problemen als crashes en muisacceleratie zorgen voor de nodige klachten. Inmiddels heeft 2K aangegeven er mee bezig te zijn.

Op de Steam-pagina van de geremasterde BioShock 1 en 2 heeft 2K bevestigd dat deze momenteel niet helemaal optimaal draaien. Volgens de uitgever zijn ze druk bezig om de gemelde problemen te tackelen. Daarmee doelen ze op de regelmatige crashes, het gemis aan instellingen van muisacceleratie, enkele audio-instellingen, display ratio’s en verbeteringen in de ‘Field of View’ sliders. Daarnaast roept 2K spelers van de games ook op om vooral gevonden bugs en problemen te blijven melden op de support-pagina van de uitgever.

Beide games zijn inmiddels op Steam aan te schaffen voor een krappe twintig euro per stuk. Mensen die de originele versie van BioShock en BioShock 2 al in hun Steam-bibliotheek hadden staan hebben mazzel: Zij krijgen de upgrade kosteloos aangeboden.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *