game nieuws Log in

Huisregels voor reacties | Pixel Vault

Bij Pixel Vault zien we de laatste tijd een sterke groei in het aantal reacties op de website. Iets waar we blij mee zijn natuurlijk, maar we willen het graag netjes houden. Want hoewel wij ook van een grapje houden, willen we het graag allemaal on-topic en informatief houden. Om de discussie nuttig, zinnig en leuk te houden hebben we daarom wat huisregels opgesteld.

  • Hou het on-topic. Het is makkelijk om lekker los te gaan met irrelevante feitjes, zinloze discussies en onzinnige teksten als ‘first’. Natuurlijk mag je af en toe een klein zijspoor inslaan, maar laat het niet uit de hand lopen. Zie je een fout in een bericht? Laat het dan even weten in een mailtje aan fouten@gamecensor.nl.
  • Hou het overzichtelijk. Plaats geen lappen tekst van een andere website; plaats gewoon een linkje. Blijf ook niet keer op keer hetzelfde standpunt maken: na één keer hebben we je gezien en gelezen. Je boodschap is duidelijk. Gebruik ook geen dubbele accounts, dat hebben we snel genoeg door.
  • Hou het netjes. Ga niet lopen ‘schreeuwen’ of schelden in de reacties en speel het niet op de man. Dat is een zwaktebod. Laat ook de Capslock lekker met rust. Zaken als persoons- en adresgegevens zijn relatief makkelijk te vinden op het internet, maar dat is geen reden om ze te plaatsen. Wij waarderen ieders privacy en verwachten dat jullie dit ook doen.
  • Hou het gezellig. Persoonlijke zaken zoals religie, geslacht, geaardheid, uiterlijk, kledingkeuze en dergelijke zijn onnodige onderwerpen in de discussie. Laat mensen in hun waarde en discussieer over de dingen die er wel toe doen: of Charmander of Squirtle de ultieme Pokémon-starter is.

De regels zijn vrij duidelijk en een stuk helderder dan de buitenspelregel. We verwachten dat iedereen zich hieraan kan en zal houden. Lukt dat je niet, dan behouden wij ons het recht om reacties te verwijderen. Ben je het er niet mee eens of wil je uitleg? Stuur dan een mail naar reacties@gamecensor.nl.

We blijven niet oneindig bezig met het verwijderen van reacties: Als we een derde reactie van je moeten weghalen omdat die in strijd met de regels, komt de man met de ban-hamer langs. Wij behouden ons het recht voor om accounts tijdelijk of permanent op non-actief te zetten.

Houd het dus gezellig, netjes, on-topic en overzichtelijk. Dan blijft Pixel Vault de gezellige en informatieve website waar we al vijf jaar lang dag in, dag uit aan werken.