Wat weten we van de DualSense-controller?

By 8 oktober 2020Achtergrond

Join the discussion 2 Comments

 • AlpaQ schreef:

  Het design doet me erg denken aan Eve van Wall-E 🙂 Ik hoop gewoon dat de controller na honderden uren spelen nog steeds mooi wit is, en niet van die vieze gele vlekken gaat vertonen (Wii flashbacks)

 • Tom Kauwenberg schreef:

  Terwijl ik langzaam maar zeker wen aan het design (die textuur onderop de controller is een briljante touch), blijf ik een beetje vraagtekens zetten bij de adaptive triggers. Als je het mij vraagt, lijkt het alsof Sony daar zelf tot dusver heel wazig over doet.

  Is het nu puur haptic feedback (à la de Joy-Cons en hun HD Rumble) of gaat het écht richting force feedback-motortjes? Arkane Studios sprak daarbij als eerste over het echt “op slot gooien” van de triggers, maar dat soort statements zijn nooit echt geverifieerd door Sony zelf.

  En als het dan echt force feedback-proporties aanneemt, hoe stevig/duurzaam is dat dan? Kan me goed voorstellen dat dat soort kleine krachtmotoren het uiteindelijk begeven als ze teveel tegenwerkende kracht ontvangen. Ergo: als ik door wil drukken, terwijl Deathloop zegt dat mijn wapen vast is gelopen, hoelang kunnen die triggers mij stoppen? En wat áls ik daar doorheen druk?

  Ben oprecht ontzettend benieuwd naar de DualSense, maar er zijn nog aardig wat vragen waar Sony (vermoedelijk tot ná de launch) een beetje omheen danst.

Geef een reactie

Het e-mailadres word niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *