Log in

Mafia III | Pixel Vault

Meer over Mafia III

Mafia III is een aankomend open world third-person actie avonturen game ontwikkelt door Hangar 13 en uitgegeven door 2K Games. De game kwam uit op 7 oktober 2016 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

In de game nemen spelers de rol aan van Lincoln Clay, een Vietnam oorlogsveteraan die op een wraak missie is voor zijn vrienden, welke vermoord zijn door de lokale mafia. Mafia III speelt zich af in 1968 in New Bordeaux, waar de open wereld spelers de vrijheid biedt om op verkenning te gaan en de game wereld te ontdekken. Spelers kunnen doelenstellingen op verschillende manieren benaderen. De speler kan bijvoorbeeld de wapens gebruiken die de game hen biedt, zoals shotguns en revolvers, om alle vijanden te vernietigen. Daarentegen kan er ook gebruik gemaakt worden van stealth technieken om zo een missie te behalen zonder gezien te worden door vijanden. Naast het afschieten van geweren, waar de game grotendeels om zal draaien, is het ook mogelijk om executie moves ui te voeren en een vijand op een melee manier te lijf te gaan.

De speler kan NPC’s ondervragen nadat hij deze verslagen heeft om op deze manier meer informatie te krijgen over zijn doelen. Locaties die eigendom zijn van de mafia kunnen door de speler aangevallen en overgenomen worden, waarna ze een luitenant kunnen toewijzen om het gebied te besturen.

Lees de volledige review van Mafia III hier.