Log in

L.A. Noire | Pixel Vault

Meer over L.A. Noire

L.A. Noire is een actie avonturen game ontwikkeld door het inmiddels failliete Team Bondi en uitgegeven door Rockstar Games. De game maakt gebruik van de destijds nieuwe technologie ‘MotionScan’ waarbij de acteurs en actrices die een gezicht geven aan diverse personages door 32 camera’s tegelijk gefilmd werden. Op deze manier werden gezichtsuitdrukkingen vanuit elke hoek vastgelegd en zo weer geïmplementeerd in de game.

De speler moet door diverse onderzoeken heen op basis van deze realistische uitdrukkingen de keuze maken of een persoon de waarheid verteld of liegt, door de nieuwe technologie en diens opties was L.A. Noire vernieuwend en vooruitstrevend. L.A. Noire kwam op 20 mei 2011 uit voor op de PlayStation 3 en Xbox 360 en later dat jaar, op 11 november, voor op de pc.

De gameplay is gericht op het onderzoeken van plaats delicten en de bijbehorende locaties en daarnaast op het ondervragen van betrokkenen, door deze twee goed uit te voeren en de juiste conclusies te trekken zul je elke zaak kunnen sluiten.