Zoek en gij zult vinden.

Vul je zoekterm in en druk op enter om te zoeken

Game

The Sims 4

De Sims 4 Landelijk leven is een simulation game van Maxis en uitgever Electronic Arts. De game is sinds 22 juli 2021 beschikbaar op Windows, MacOS, PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One. Naast dat De Sims 4 Landelijk leven een simulation game is, heeft het ook verschillende invloeden van city building games.

The Sims 4
Windows PlayStation 4 Xbox One

The Sims 4

Ontwikkelaar:

Maxis

Uitgever:

EA

Releasedatum:

4 september 2014

Genre:

Simulation

Platform:

Win PS4 XOne

Waar De Sims 3 gekenmerkt werd door de grote, open wereld, werd dit in De Sims 4 teruggeschaald naar verdeelde wijken en dus kortere laadtijden. Zo kun je wel even de straat oversteken om met de buren te kletsen, maar moet je wel een laadscherm door om het park aan de andere kant van de buurt te bezoeken.

Verder kreeg vooral de character customisation een make-over. Deze werkt vanaf De Sims 4 vooral met klikken en slepen, in plaats van de verschillende vaste opties die er voorheen waren. Hierdoor is het mogelijk geworden om meer unieke Sims te creëren.

Zoals we dat gewend zijn van Sims-games bevat ook de reeks van De Sims 4 een heleboel uitbreidingspakketten. Hiermee worden de mechanics van de game steeds uitgebreid, bijvoorbeeld met de mogelijkheid om op vakantie te gaan of je Sims naar hun werk te volgen en zelfs vanuit daar te besturen.

Uitbreidingen

Media

Screenshots

Artikelen

Koop hier The Sims 4