Zoek en gij zult vinden.

Vul je zoekterm in en druk op enter om te zoeken

Game

The Last of Us Part 1

The Last of Us Part 1 is een action-adventure game van Naughty Dog en uitgever Sony Interactive Entertainment. De game is sinds 2 september 2022 beschikbaar op PlayStation 5.Ā Naast dat The Last of Us Part 1 een action-adventure game is, heeft het ook verschillende invloeden van third-person shooter games.

The Last of Us Part 1
PlayStation 5

The Last of Us Part 1

Ontwikkelaar:

Naughty Dog

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Releasedatum:

2 september 2022

Genre:

Action-adventure, third-person shooter

Platform:

PS5

The Last of Us was de grote knaller van Naughty Dog aan het einde van het PlayStation 3-tijdperk, waarbij de game onder leiding van Neil Druckmann en Bruce Straley nog even liet zien waar de console echt toe in staat was. Na een remaster voor de PlayStation 4 in 2014 zien we nu een volwaardige remake op de PlayStation 5 onder de naam The Last of Us Part 1.

De remake is gebaseerd op de verbeterde engine die werd gebruikt voor The Last of Us Part 2, maar is qua verhaal vrijwel onveranderd gebleven. Wel zien we verschillende verbeteringen in de gameplay, de besturing en natuurlijk de prestaties van de game. Ook zijn er veel toegankelijkheidsopties toegevoegd en verbeterd, zodat ook spelers met een beperking de game prettiger kunnen spelen.

Media

Screenshots