Zoek en gij zult vinden.

Vul je zoekterm in en druk op enter om te zoeken

Game

SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech

SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech is een role-playing game van Image & Form en uitgever Image & Form. De game is sinds 25 april 2019 beschikbaar op Switch.

SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech
Switch

SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech

Ontwikkelaar:

Image & Form

Uitgever:

Image & Form

Releasedatum:

25 april 2019

Genre:

Role-playing

Platform:

Swt

In SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech sturen spelers een aantal Steambots aan door een wereld die volledig met de hand getekend is. De Steambots hebben als doel om een eeuwenoud gevaar tegen te gaan. Onderweg kom je echter ook al genoeg gevaarlijke situaties tegen en een strijd tegen diverse vijanden is onvermijdelijk. De gevechten zijn turn-based en worden uitgevoerd met behulp van kaarten. Er zijn meer dan 100 unieke kaarten beschikbaar en deze kunnen naar wens samengesteld worden in een deck.

SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech is onderdeel van de SteamWorld-franchise van het Zweedse Image & Form. De franchise combineert robots met een post-apocalyptische steampunk wereld. Kenmerkend is dat de franchise zich niet houdt aan een specifiek genre. Zo komt tower defense voorbij, zijn SteamWorld Dig en diens sequel platformers en is SteamWorld Heist een turn-based strategy game. De studio liet weten dat fans al een tijd smeken om een RPG binnen de franchise en besloot daarom deze richting op te gaan.

Media

Screenshots