game nieuws Log in

GAME

SteamWorld Dig 2

INFORMATIE

Officiƫle gamenaam:

SteamWorld Dig 2

Releasedatum:

21 september 2017

Ontwikkelaar:

Image&Form

Uitgever:

Image&Form

Pegi leeftijd:

7+ jaar

Genre:

Metroidvania, Platformer

Platform:

MacOS, Windows, 3DS, Switch, PS4, Vita


Waar ben je naar op zoek?

Over SteamWorld Dig 2

Fans van het Zweedse Image & Form gingen flink door het lint van blijdschap toen duidelijk werd dat er een SteamWorld Dig 2 in de maak was. Ruim een half jaar na de onthulling verscheen de 2D actie- en adventuregame op 21 september 2017 voor Nintendo Switch. Op 22 september 2017 verscheen deze ook op pc. PlayStation 4 en PlayStation Vita konden op 27 september 2017 aan de slag met de game. Eigenaars van een Nintendo 3DS moesten wet langer geduld hebben, zij ontvingen de game op 22 februari 2018.

Net als in de voorganger neem je de rol aan van een robot die gek is op mijnen. Dit is dan ook je voornaamste bezigheid in de game, maar dat betekent niet dat er geen verhaal is. De protagonist van het eerste deel, Rusty, is namelijk vermist. Aan jou de taak om hem te vinden. Dat hoef je natuurlijk niet met enkel je pikhouweel te doen. Hoe langer je bezig bent, hoe meer spullen je weet te verzamelen om jou net dat beetje verder te helpen.

SteamWorld Dig 2 is onderdeel van de SteamWorld-franchise van Image & Form. Het bedrijf wist ons in de afgelopen jaren al te voorzien van SteamWorld Tower Defense, SteamWorld Heist en SteamWorld Dig.

Review

Artikelen

Vond je dit een vette game?

DAN GA JE DEZE TITELS OOK WAARDEREN:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *