Zoek en gij zult vinden.

Vul je zoekterm in en druk op enter om te zoeken

Game

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 is een action-adventure game van Rockstar Studios en uitgever Rockstar Studios. De game is sinds 26 oktober 2018 beschikbaar op Windows, PlayStation 4, Xbox One.Ā Naast dat Red Dead Redemption 2 een action-adventure game is, heeft het ook verschillende invloeden van third-person shooter games.

Red Dead Redemption 2
Windows PlayStation 4 Xbox One

Red Dead Redemption 2

Ontwikkelaar:

Rockstar Studios

Uitgever:

Rockstar Studios

Releasedatum:

26 oktober 2018

Genre:

Action-adventure, third-person shooter

Platform:

Win PS4 XOne

Red Dead Redemption 2 vertelt het verhaal van Arthur Morgan en de Verenigde Staten van 1899. Na een mislukte overval moet de Van der Linde-bende, waarvan Morgan deel uitmaakt, vluchten voor de autoriteiten en de beste premiejagers. Om te overleven moeten hij en de bende blijven stelen en vechten. Interne verdeeldheid gooit echter roet in het eten. Hierdoor moet Arthur kiezen tussen zijn idealen of zijn loyaliteit voor de bende.

Naast het verhaal valt er heel wat in deze titel te beleven. Zo kunnen we een band opbouwen met ons paard, waardoor dit dier spelers kan bijstaan tijdens hun missies. Daarnaast bevat de titel ook een basiskamp, waar allerlei activiteiten tot een goed einde gebracht kunnen worden. Als laatste kregen de slow-motion-gevechten, oftewel de Deadeye, ook een heuse make-over.

Media

Screenshots

Koop hier Red Dead Redemption 2