Zoek en gij zult vinden.

Vul je zoekterm in en druk op enter om te zoeken

Game

Persona 5 Strikers

Persona 5 Strikers is een beat-em-up game van Omega Studio en uitgever Atlus. De game is sinds 23 februari 2021 beschikbaar op Windows, PlayStation 4, Switch. Naast dat Persona 5 Strikers een beat-em-up game is, heeft het ook verschillende invloeden van real-time strategy games.

Persona 5 Strikers
Windows PlayStation 4 Switch

Persona 5 Strikers

Ontwikkelaar:

Omega Studio

Uitgever:

Atlus

Releasedatum:

23 februari 2021

Genre:

Beat-em-up, real-time strategy

Platform:

Win PS4 Swt

Wie zit te wachten op een Persona 5-sequel, moet in februari zijn ogen openhouden. Aan het einde van de maand krijgen we namelijk Persona 5 Strikers. Hoewel het duidelijk een spin-off is, lijkt het de serie zeker eer aan te doen. Zes maanden na de gebeurtenissen van Persona 5 komen de Phantom Thieves of Hearts opnieuw samen om mysterieuze gebeurtenissen over heel Japan te onderzoeken.

Persona 5 Strikers laat de klassieke turn-based combat achter zich en kiest in plaats daarvan voor een meer real-time hack-and-slash systeem dat we kennen uit de Dynasty Warriors-serie. Verwacht dan ook honderden vijanden om te verslaan tijdens de verschillende missies, al volgt het niet de standaard Dynasty Warriors-formule. Spelers kunnen immers de tijd stop zetten om de Persona’s op te roepen en speciale, elementaire aanvallen uit te voeren om zo de overwinning naar je toe te trekken. Een bijzondere twist op beide series, maar wel eentje die hetgeen van wat Persona 5 zo tof maakte lijkt te behouden.

Media

Screenshots