game nieuws Log in

GAME

Octopath Traveler

Octopath Traveler | Pixel Vault

INFORMATIE

Officiƫle gamenaam:

Octopath Traveler

Releasedatum:

13 juli 2018

Ontwikkelaar:

Square Enix

Uitgever:

Nintendo

Pegi leeftijd:

12+ jaar

Genre:

RPG

Platform:

Switch


Waar ben je naar op zoek?

Over Octopath Traveler

Octopath Traveler is ontwikkeld door Square Enix in samenwerking met Acquire. Deze RPG werd op 13 juli 2018 door Nintendo uitgebracht voor de Nintendo Switch.

In Octopath Traveler zijn er acht verschillende helden waaruit te kiezen valt. Deze hebben allemaal hun eigen talenten. Zo is er een personage dat ervoor kan zorgen dat NPC's dit personage volgen en tijdens gevechten ingezet kunnen worden. Tijdens deze turn-based gevechten hebben de personages diverse wapens, vaardigheden en voorwerpen tot hun beschikking.

Met behulp van allerlei aanvallen kan de verdediging van bepaalde tegenstanders aangepakt worden om zo het gevecht makkelijker te maken. Aan het einde van elke beurt krijgen de personages van de speler een zogeheten Boost Point totdat ze er maximaal vijf hebben. Per beurt kunnen daar in totaal drie van gebruikt worden om bijvoorbeeld vaker te mogen aanvallen of aanvallen sterker te maken.

Review

Octopath Traveler | Pixel Vault

Octopath Traveler


De 8- en 16-bit RPG zullen voor veel (voornamelijk wat oudere) gamers fijne herinneringen oproepen. Games als de vroege Final Fantasy-titels en Secret of Mana waren immers voor een groot aantal spelers de eerste kennismakingen met de JRPG. De specifieke grafische stijl hebben we de afgelopen jaren een comeback zien maken, maar niet altijd even succesvol. Met Octopath Traveler doet Square Enix een nieuwe poging om de oude stijl een nieuw, modern jasje te geven.…

Artikelen

22-01-2019 Nieuws

Square Enix en FuRyu vragen patenten aan


Vond je dit een vette game?

DAN GA JE DEZE TITELS OOK WAARDEREN:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *