game nieuws Log in

GAME

Need for Speed: Payback

Need for Speed: Payback | Pixel Vault
GeenCover | Pixel Vault

INFORMATIE

Officiële gamenaam:

Need for Speed: Payback

Releasedatum:

10 november 2017

Ontwikkelaar:

Ghost Games

Uitgever:

Electronic Arts

Pegi leeftijd:

12+ jaar

Genre:

Racing

Platform:

Xbox One, Windows, PS4


Waar ben je naar op zoek?

Over Need for Speed: Payback

Need for Speed: Payback is het meest recente deel uit de langlopende raceserie van Electronic Arts. De game is sinds 10 november 2017 te koop voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Daarbij was Ghost Games verantwoordelijk voor de ontwikkeling en Electronic Arts voor het uitgeven van de game.

In Need for Speed: Payback krijg jij de controle over een drietal racers in de fictieve Amerikaanse casinostad Silver Rock in Fortune Valley. Na een mislukte roof van een Koenigsegg Regera is het aan het drietal om wraak te nemen op een verrader en af te rekenen met het corrupte systeem in de stad.

Net als voorgaande Need for Speed-games krijg je ook in Payback de vrijheid om door een groot open gebied te racen. Daarbij is het aan jou om het tegen verschillende racecrews op te nemen en ze via verschillende evenementen te verslaan, om zo je reputatie te verbeteren en steeds betere evenementen voorgeschoteld te krijgen.

Review

Need for Speed Payback | Pixel Vault

Need for Speed Payback


Race-liefhebbers hoeven zich dit najaar niet te vervelen. Games als Forza Motorsport 7 en Gran Turismo Sport kwamen onlangs al voorbij. Nu staat Need for Speed Payback in de spotlights. EA’s Need for Speed-serie gaat intussen al zo’n 23 jaar mee. Voorheen deed de franchise nog wel eens een poging zichzelf opnieuw uit te vinden, maar Need for Speed Payback klampt zich angstvallig vast aan alles wat deze serie groot gemaakt heeft: illegale straatraces en politieachtervolgingen.…

Artikelen

24-07-2017 Preview

Need for Speed: Payback


11-06-2017 E3 2017

Need For Speed: Payback komt niet naar Switch


Vond je dit een vette game?

DAN GA JE DEZE TITELS OOK WAARDEREN:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *