Zoek en gij zult vinden.

Vul je zoekterm in en druk op enter om te zoeken

Game

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin is een action-adventure game van Capcom en uitgever Capcom. De game is sinds 9 juli 2021 beschikbaar op Switch.Ā Naast dat Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin een action-adventure game is, heeft het ook verschillende invloeden van role-playing games.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin
Switch

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Ontwikkelaar:

Capcom

Uitgever:

Capcom

Releasedatum:

9 juli 2021

Genre:

Action-adventure, role-playing

Platform:

Swt

In Wings of Ruin neemt de speler opnieuw de rol aan van een stille protagonist. Hoewel we bekende personages tegenkomen uit het eerste deel, is de speler een compleet nieuw personage. Hij of zij komt van een klein eiland dat een Rathalos als beschermer heeft. Wanneer jagers de Rathalos wegjagen en jij in het bezit komt van een ei, begint het verhaal eigenlijk pas. Er is namelijk voorspeld dat dit ei niks goeds met zich meebrengt en het is aan jou om het tegendeel te bewijzen.

In plaats van het opjagen van monsters, is het in Monster Hunter Stories de bedoeling dat je vrienden met ze wordt en samen met hen de strijd aangaat. De wereld is semi-open en er is genoeg te verkennen om je flink wat uren zoet te houden, vooral als je ervan houdt om je ogen uit te kijken; elk gebied heeft namelijk een significante eigenschap. Van sneeuw naar strand, tot een bos en een open vlakte. Je komt van alles tegen op je avontuur.

Media

Screenshots