game nieuws Log in

GAME

Mario Tennis Aces

Mario Tennis Aces | Pixel Vault

INFORMATIE

Officiële gamenaam:

Mario Tennis Aces

Releasedatum:

22 juni 2018

Ontwikkelaar:

Camelot Software Planning

Uitgever:

Nintendo

Pegi leeftijd:

3+ jaar

Genre:

Sportsgame

Platform:

Switch


Waar ben je naar op zoek?

Over Mario Tennis Aces

Nintendo bracht een nieuwe Mario Tennis-game uit op 22 juni 2018. Mario Tennis Aces is de eerste versie van de game die beschikbaar wordt op Nintendo Switch. De game omarmt daarom ook de functies van de console.

De basis van de game is hetzelfde als bij de vorige Mario Tennis-games: je kiest een van de vele personages uit het Mario-universum en speelt potjes tennis. Hierbij komen meerdere bewegingen als topspins en lobs kijken om de wedstrijden interessanter te maken. Om gebruik te maken van de extra mogelijkheden die de Joy-Con biedt, kunnen spelers richten waar ze de bal willen slaan met een zogenaamde ‘zone shot’.

Naast de split screen-modus heeft Mario Tennis Aces een online multiplayermodus waarin je zowel enkele wedstrijden als hele toernooien kunt spelen tegen anderen. Met de online modus ontgrendelen spelers nieuwe kleren en personages. Bovendien kunnen geïnteresseerden aan de slag met de swing-modus waar ze de Joy-Cons gebruiken om tennisballen te raken.

Review

Mario Tennis Aces | Pixel Vault

Mario Tennis Aces


Het is slechts drie jaar geleden dat we voor het laatst een Mario Tennis-game zagen, maar voor velen zal dit toch langer aanvoelen. Het feit dat de gehele Wii U-collectie van Nintendo voor veel mensen aan hun neus is voorbijgegaan, zorgt ervoor dat je toch al flink wat jaren terug moet in het geheugen om weer een Mario Tennis-game voor de dag te halen. Het is dan ook maar goed dat de Japanse gigant zijn kans schoon ziet om de serie nieuw leven in te blazen met Mario Tennis Aces.…

Artikelen

18-07-2018 Nieuws

Bowser Jr. minder sterk na Mario Tennis Aces-update


15-05-2018 Nieuws

Mario Tennis Aces krijgt open bèta


08-03-2018 Nieuws

Gerucht: Mario Tennis Aces releasedatum gelekt


Vond je dit een vette game?

DAN GA JE DEZE TITELS OOK WAARDEREN:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *