Zoek en gij zult vinden.

Vul je zoekterm in en druk op enter om te zoeken

Game

Little Nightmares 2

Little Nightmares 2 is een platformer game van Tarsier Studio en uitgever Bandai Namco Entertainment. De game is sinds 11 februari 2021 beschikbaar op Windows, PlayStation 4, Xbox One, Switch. Naast dat Little Nightmares 2 een platformer game is, heeft het ook verschillende invloeden van puzzle, survival horror games.

Little Nightmares 2
Windows PlayStation 4 Xbox One Switch

Little Nightmares 2

Ontwikkelaar:

Tarsier Studio

Uitgever:

Bandai Namco Entertainment

Releasedatum:

11 februari 2021

Genre:

Platformer, puzzle, survival horror

Platform:

Win PS4 XOne Swt

In 2017 wist Tarsier Studios ons te verrassen met het schattige, doch doodenge Little Nightmares. Vier jaar na dato krijgt de game een sequel in de vorm van Little Nightmares 2, waarin we opnieuw de in een gele poncho gehulde Six volgen. Dit keer staat ze er echter niet alleen voor, maar krijgt ze hulp van Mono. Deze jongen met een papieren zak over zijn hoofd moet samen met Six door Pale City reizen in de hoop de Signal Tower te bereiken en de inwoners van Pale City te bevrijden uit de klauwen van de Thin Man.

In Little Nightmares 2 is Six echter jouw metgezel en neem jij de controle over Mono. Opnieuw moet je puzzels oplossen, het mysterie ontrafelen en vooral zien te overleven terwijl je oog in oog komt met de groteske monsters en andere creaties in de Pale City. Naast dat de game op de PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc verschijnt, komt de game op een later moment ook nog naar de nieuwe generatie. Wanneer dat precies zal zijn, is momenteel nog niet bekend.

Media

Screenshots