Zoek en gij zult vinden.

Vul je zoekterm in en druk op enter om te zoeken

Game

Life is Strange: True Colors

Life is Strange: True Colors is een adventure game van Deck Nine Games en uitgever Square Enix. De game is sinds 10 september 2021 beschikbaar op Windows, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One.

Life is Strange: True Colors
Windows Stadia PlayStation 5 Xbox Series X / S PlayStation 4 Xbox One

Life is Strange: True Colors

Ontwikkelaar:

Deck Nine Games

Uitgever:

Square Enix

Releasedatum:

10 september 2021

Genre:

Adventure

Platform:

Win Sta PS5 XSX PS4 XOne

In Life is Strange: True Colors nemen spelers de rol aan van Alex Chan en spelen ze in de fictieve stad Haven Springs. Het lijkt alsof je in een doodnormale wereld stapt, maar niks is minder waar. Alex heeft de kracht van empathie, maar dan tot het extreme. Ze kan de emoties van mensen zien en hierop inspelen, wat zorgt voor een unieke manier van spelen die de serie inmiddels zo bekend is.

Hoewel diverse verhaallijnen, zowel groot als klein, samenkomen, is er natuurlijk sprake van een hoofdverhaallijn. Alex is opgegroeid in een pleeggezin en heeft acht jaar geen contact met hen gehad. Haar broer vraagt haar echter toch terug te komen en na een korte hereniging komt Gabe om bij een vreemd ongeluk. Aan jou om erachter te komen wat er nou gebeurd is.

True Colors is de vierde titel binnen de wereld van Life is Strange. Deck Nine neemt ons hierin mee naar een wereld waarin sommige mensen daadwerkelijk gezegend zijn met speciale gaven en biedt de spelers de kans om te bepalen wat zij doen met deze krachten.

Media

Screenshots