game nieuws Log in

GAME

Lego The Incredibles

the-incredibles-lego-game | Pixel Vault
Lego The Incredibles | Pixel Vault

INFORMATIE

Officiële gamenaam:

Lego The Incredibles

Releasedatum:

27 juni 2018

Ontwikkelaar:

TT Fusion

Uitgever:

Warner Bros Interactive Entertainment

Pegi leeftijd:

7+ jaar

Genre:

Action-adventure

Platform:

Xbox One, Windows, Switch, PS4


Waar ben je naar op zoek?

Over Lego The Incredibles

Lego The Incredibles is een action-adventure game gemaakt door TT Fusion en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment op 27 juni 2018. De game is beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De game is gebaseerd op beide The Incredibles-films van Pixar Studios.

Lego The Incredibles kunnen spelers de misdaad bestrijden als de familie Parr. Deze superheldenfamilie bestaat uit vijf personen met elk hun speciale krachten. In de game is het de bedoeling dat je goed samenwerkt door vaardigheden te combineren. Spelers kunnen de verhaallevels volgen waarbij we globaal het verhaal volgen uit de films. Ook kunnen spelers de stad ingaan om daar hun superkrachten te gebruiken om criminelen te stoppen. Zoals het een echte LEGO-game betaamt, is het natuurlijk ook mogelijk om bouwwerken te maken.Spelers kunnen in totaal 113 personages vrijspelen, waaronder een aantal personages uit andere Pixar-films. Ook kunnen spelers als verschillende slechteriken spelen. De game bevat in totaal twaalf levels die uitgesmeerd zijn over beide films.

Review

Lego The Incredibls | Pixel Vault

Lego The Incredibles


Bijna elke bekende film of franchise wordt tegenwoordig ondergedompeld in het Lego-universum. Zo zijn er Lego Star Wars-games, Indiana Jones-games maar ook Marvel en DC vechten het uit in de kleurrijke Lego-wereld. Nu Disney Pixar’s The Incredibles II te bewonderen is in de bioscoop, hadden we niet anders verwacht dan…

Artikelen

28-03-2018 Nieuws

Releasedatum Lego The Incredibles bekendgemaakt


Vond je dit een vette game?

DAN GA JE DEZE TITELS OOK WAARDEREN:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *