game nieuws Log in

GAME

Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn

INFORMATIE

Officiƫle gamenaam:

Horizon Zero Dawn

Releasedatum:

01 maart 2017

Ontwikkelaar:

Guerrilla Games

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Pegi leeftijd:

16+ jaar

Genre:

Action, RPG

Platform:

PS4


Waar ben je naar op zoek?

Over Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn is een project van de Amsterdamse studio Guerrilla Games. De game is uitgegeven door Sony Interactive Entertainment en verscheen op 1 maart 2017 exclusief voor de PlayStation 4. Op 7 november 2017 verscheen er een uitbreiding voor de game: The Frozen Wilds.

In Horizon Zero Dawn stap je in de schoenen van Aloy, duizenden jaren nadat een enorme ramp bijna al het leven op aarde uitroeide. Daardoor is de mensheid weer teruggekeerd naar een haast primitieve staat, waarin de jacht centraal staat. Grote verandering is wel dat enorme mechanische beesten het aardoppervlak bewandelen.

Geen vuurwapens, maar de ouderwetse pijl en boog zijn je voornaamste methodes om te overleven in de game. Gedurende het avontuur ontdek je verschillende nieuwe gebieden en volkeren, ontrafel je wat er precies is gebeurd met de mensheid en kom je oog in oog te staan met indrukwekkende monsters.

Review

Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds | Pixel Vault

Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds


We raken maar niet uitgepraat over Horizon Zero Dawn. De grootste Nederlandse prestatie op het gebied van game-ontwikkeling is ook een half jaar na de release nog altijd een van de favorieten binnen de redactie. Het was dan ook niet gek dat we stonden te springen toen Guerrilla de eerste echte uitbreiding voor de game aankondigde: The Frozen Wilds. Kevin heeft zijn winterjas uit de kast getrokken om opnieuw met Aloy op pad te gaan.…

Horizon Zero Dawn | Pixel Vault

Horizon Zero Dawn


Twee jaar geleden in Los Angeles pakte Sony groots uit op de E3. De persconferentie zorgde voor veel hysterie, mede door de terugkeer van The Last Guardian. Na deze opening verscheen ineens de eerste trailer van een nieuw project van het Nederlandse Guerrilla Games. Horizon Zero Dawn was een feit en twee jaar later is de game dan eindelijk daar. In volle glorie.…

Artikelen

13-04-2019 Nieuws

Horizon Zero Dawn-actrice zegt dat sequel in ontwikkeling is


07-09-2018 Nieuws

Bordspel Horizon Zero Dawn in de maak


02-03-2018 Nieuws

Horizon Zero Dawn bereikt een nieuw PS4-record


22-08-2017 Nieuws

Geniet meer van het verhaal in Horizon Zero Dawn met de Story Mode


06-07-2017 Nieuws

Horizon Zero Dawn v1.30 nu te downloaden


Vond je dit een vette game?

DAN GA JE DEZE TITELS OOK WAARDEREN:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *