Zoek en gij zult vinden.

Vul je zoekterm in en druk op enter om te zoeken

Game

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia is een tactical role-playing game van Intelligent Systems en uitgever Nintendo. De game is sinds 19 mei 2017 beschikbaar op 3DS.

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia
3DS

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Ontwikkelaar:

Intelligent Systems

Uitgever:

Nintendo

Releasedatum:

19 mei 2017

Genre:

Tactical role-playing

Platform:

3DS

Fire Emblem is na jaren nog helemaal in op allerlei platformen. Vergeleken met de originele versie zijn er redelijk wat aanpassingen ingevoerd. Zo is het verhaal in Echoes uitgebreider. Hoewel het conflict tussen de twee landen in kwestie in Gaiden tot de handleiding beperkt bleef, komt dit in Echoes vanzelf naar voren. Ook de mechanics zijn opnieuw ontworpen, gebaseerd op de technologie van Fire Emblem Fates en Fire Emblem Awakening.

De role-playing mechanics die Gaiden eigenlijk het zwarte schaapje gemaakt hadden, keren echter terug. De mogelijkheid tot free-roaming is hiervan een voorbeeld. Verder wordt alles in een nieuw jasje gegoten, waaronder ook de designs en de muziek. Verder bevat het de typische elementen van de Fire Emblem-reeks: turn-based combat waarin je je karakters over een raster moet verplaatsen. Het gevecht zie je van bovenaf, behalve tijdens aanvallen zelf, waar het beeld naar een derde persoonsperspectief gaat.

Media

Screenshots