Zoek en gij zult vinden.

Vul je zoekterm in en druk op enter om te zoeken

Game

Far Cry 6

Far Cry 6 is een action-adventure game van Ubisoft Montreal en uitgever Ubisoft. De game is sinds 7 oktober 2021 beschikbaar op Windows, PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One. Naast dat Far Cry 6 een action-adventure game is, heeft het ook verschillende invloeden van first-person shooter games.

Far Cry 6
Windows PlayStation 5 Xbox Series X / S PlayStation 4 Xbox One

Far Cry 6

Ontwikkelaar:

Ubisoft Montreal

Uitgever:

Ubisoft

Releasedatum:

7 oktober 2021

Genre:

Action-adventure, first-person shooter

Platform:

Win PS5 XSX PS4 XOne

Het zesde deel van de shooter-franchise brengt je naar het fictieve eiland Yara, dat gebaseerd is op Cuba. Dit laatste is aan alles te merken en zelfs Europese mensen die alleen het woord Cuba kennen, zullen de algemene vibe die de titel biedt kunnen waarderen. Wat ze mogelijk niet kunnen waarderen is dat het eiland onderhevig is aan een dictator die de boel compleet op stelten zet, namelijk ‘El Presidente’, aka Antón Castillo. Hij is natuurlijk niet zonder geweld op die positie geraakt en hij probeert zijn zoon Diego tot hetzelfde pad op te leiden. Jij speelt zelf als een local die niet zo blij is met wat er allemaal met zijn gewaardeerde eiland gebeurt. Je besluit dan ook om in opstand te komen.

Far Cry 6 lijkt de welbekende trend van de vorige delen door te zetten, namelijk een enorm eiland met naast missies een heleboel andere dingen om te doen. Ubisoft meldt dat dit deel spelers het grootste ‘speelveld’ van Far Cry ooit moet bieden. Genoeg te doen dus, voor de verzamelaars onder ons. Nieuw is dat spelers aan het begin zelf de sekse van hun protagonist kunnen bepalen.

Een zeer bekende naam die Ubisoft tot de acteurs mag rekenen is Giancarlo Esposito (Breaking Bad en Once Upon a Time). Dit is een zeer gewaardeerde acteur en de beste man domineert dan ook elke trailer die tot nog toe uitgebracht is. Als dictator weet Esposito een zeer geloofwaardig personage neer te zetten en dat belooft wat als de game uit is.

Media

Screenshots