game nieuws Log in

GAME

Dead Island 2

Dead Island 2 | Pixel Vault

INFORMATIE

Officiële gamenaam:

Dead Island 2

Releasedatum:

31 december 2019

Ontwikkelaar:

Sumo Digital

Uitgever:

Deep Silver

Pegi leeftijd:

18+ jaar

Genre:

Action, Role-playing

Platform:

Xbox, Windows, PS4


Waar ben je naar op zoek?

Over Dead Island 2

Tijdens E3 2014 kregen we voor het eerst te horen dat de opvolger van de survivalgame Dead Island in ontwikkeling was. Dit werd niet gedaan door de voormalige ontwikkelaar Techland, maar door Yager Development. Toen gold nog dat de game aan het begin van 2015 uit moest komen voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Uitgever Deep Silver schoof de releasedatum echter op en ook het samenwerkingsverband met Yager Development werd verbroken. Ondertussen wordt er nog steeds aan de game gewerkt door de studio Sumo Digital.

Toen wij Dead Island 2 in 2014 op gamescom mochten spelen, bleek dat de game over het algemeen leek op zijn voorganger. Spelers kunnen bijvoorbeeld alweer kiezen uit verschillende personages die ieder hun eigen sterke en zwakke punten hebben. Verder kunnen wapens weer zelf gemaakt of verbeterd worden.

Een verandering ten opzichte van de vorige game is de locatie. Dit is namelijk geen eiland, maar het zonnige Californië. Dankzij het gebruik van de Unreal Engine 4 en de krachtigere platforms zou deze locatie mooier naar voren moeten komen dan in de vorige game. Ook kunnen er in Dead Island 2 maar liefst acht mensen tegelijk spelen en zou de mogelijkheid tot online spelen verbeterd zijn.

Review

Artikelen

08-05-2017 Nieuws

Dead Island 2 nog altijd in ontwikkeling


31-05-2016 Nieuws

Steam-pagina van Dead Island 2 stilletjes verwijderd


Vond je dit een vette game?

DAN GA JE DEZE TITELS OOK WAARDEREN:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *