Zoek en gij zult vinden.

Vul je zoekterm in en druk op enter om te zoeken

Game

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 is een role-playing game van CD Projekt Red en uitgever CD Projekt Red. De game is sinds 10 december 2020 beschikbaar op Windows, Google Stadia, PlayStation 4, Xbox One.Ā Naast dat Cyberpunk 2077 een role-playing game is, heeft het ook verschillende invloeden van action-adventure, third-person shooter games.

Cyberpunk 2077
Windows Stadia PlayStation 4 Xbox One

Cyberpunk 2077

Ontwikkelaar:

CD Projekt Red

Uitgever:

CD Projekt Red

Releasedatum:

10 december 2020

Genre:

Role-playing, action-adventure, third-person shooter

Platform:

Win Sta PS4 XOne

Cyberpunk 2077 is een rpg momenteel in ontwikkeling door CD Projekt Red die de game ook uit geeft. Het bedrijf is bekend van de bekende The Witcher-franchise en de verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen. De titel moet op 16 april 2020 verschijnen voor pc, Stadia, PlayStation 4 en Xbox One. In de rol van V kunnen we ons vrij door de open wereld Night City begeven. Geen mens lijkt daar meer normaal en iedereen is geobsedeerd door zichzelf beter te maken met mutaties aan het lichaam. V is op zoek naar een implantaat dat onsterfelijkheid met zich mee moet brengen.

In Cyberpunk 2077 de rol van V kunnen we ons vrij door de open wereld Night City begeven. Geen mens lijkt daar meer normaal en iedereen is geobsedeerd door zichzelf beter te maken met mutaties aan het lichaam. V is op zoek naar een implantaat dat onsterfelijkheid met zich mee moet brengen.

Media

Screenshots

Artikelen

Koop hier Cyberpunk 2077