game nieuws Log in

GAME

Anno 2070

INFORMATIE

Officiële gamenaam:

Anno 2070

Releasedatum:

17 november 2011

Ontwikkelaar:

Blue Byte

Uitgever:

Ubisoft

Pegi leeftijd:

7+ jaar

Genre:

Simulation, Strategy

Platform:

Windows


Waar ben je naar op zoek?

Over Anno 2070

De strategische stedenbouwsimulatiegame Anno 2070 is alweer de achtste titel uit de reeks. Net zoals de voorgaande titel is de ontwikkelaar de Ubisoft-studio Blue Byte en is Ubisoft de uitgever. Die laatste bracht de game op 17 november 2011 uit voor pc.

In Anno 2070 duiken spelers in een wereld die onomkeerbaar veranderde door de opwarming van de aarde. De poolkappen zijn volledig gesmolten en het zeeniveau is gestegen. Om deze reden maakte de aarde een onomkeerbare gedaanteverwisseling door.

Spelers kunnen er in deze game daarom voor kiezen om er iets aan te doen of onze planeet verder kapot te maken. Zo kiezen we in deze titel voor de groene, milieuvriendelijke wereld van de Ecos of die van de industriële massaproductie van de Tycoons. Net zoals elke game uit de reeks staan het bewerken van grondstoffen, het sluiten van diplomatie en handel centraal. Als je dit niks vindt, dan kun je ook gaan voor oorlog.

Op 5 oktober 2012 verscheen de eerste en enige uitbreiding voor de game: Deep Blue Sea. Hierin introduceren de makers de Techs die een nieuwe energiebron introduceren. Dankzij deze nieuwe bron van energie krijgen spelers twee nieuwe mogelijkheden. Zo worden industriële en economische groei met elkaar verbonden en zoeken we nieuwe grondstoffen in de oceaan.

Review

Artikelen

Vond je dit een vette game?

DAN GA JE DEZE TITELS OOK WAARDEREN:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *