Zoek en gij zult vinden.

Vul je zoekterm in en druk op enter om te zoeken

Game

12 Minutes

12 Minutes is een adventure game van Luis Antonio en uitgever Annapurna Interactive. De game is sinds 19 augustus 2021 beschikbaar op Windows, Xbox Series X, Xbox One.

12 Minutes
Windows Xbox Series X / S Xbox One

12 Minutes

Ontwikkelaar:

Luis Antonio

Uitgever:

Annapurna Interactive

Releasedatum:

19 augustus 2021

Genre:

Adventure

Platform:

Win XSX XOne

Onze vooralsnog naamloze protagonist heeft een mooi avondje gepland met zijn vrouw. Zijn vrouw heeft hem wat moois te vertellen en de avond begint dus goed. Het duurt echter niet lang voor een politieagent jullie huis binnenwalst, je vrouw beschuldigt van moord en jouw leven beëindigt met een paar rake klappen. Dit betekent echter niet het volledige einde, maar is de start van een game waarbij je steeds in een loop van 12 minuten speelt. Het is aan jou om erachter te komen wat er nou zojuist is gebeurd, welke geheimen er spelen en wat je kunt doen om dit alles wellicht te voorkomen.

Ontwikkelaar Luis Antonio belooft met 12 Minutes een uniek stukje gameplay te bieden aan nieuwsgierige spelers. Het hele verhaal speelt zich af in de paar kamers van jouw eigen huis en in de tijdspanne van 12 minuten. Toch moet het de speler een flink aantal vragen stellen die je met gemak tussen de zes en acht uur bezighouden.

Media

Screenshots